soni - komentarze |
No nareśie po cało nocnej pracy widać efekt, dla nie których może to być śmieszne że robiłem to całą noc no ale ja robie coś takiego po raz pierwszy i nie miałem zielonego pojęcia jak to się robi. postaram sie zamiesćić dużo potrzebnych i mniej potrzebnych (rozrywkowych) skrótów będe wstawiał dużo ciekawych emotów. Co moge jeszcze napisać że chce mi sie spać a tu trzeba iść do szkoły tragedia Pozdrowionak dla : Foczki:*,Paulink:*,Rudaska:*,Grzesia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
15.02.2005 :: 14:06 :: talk.pl ach te linki to wszystko musisz robic recznie a nie klikasz i ci sie pojawia . W wygladzie strony szukasz w html {linki} i tam se wklejasz buttony avataki i te cholerne linki proste ?? prawda ?? a jak dalej nie wiesz to sie świetego Mikołaja spytaj ![]() |
15.02.2005 :: 08:16 :: t227.krak.tke.pl Pimpek zajebisty blog!!:>:*ale metro lepsze kiedy idziemy??![]() |
14.02.2005 :: 23:04 :: 81.15.189.252 RuDa No nawet Ci wyszedł ten blogasek <brawo>jest śliczota :] ja narazie mecze sie nad tymi linkami nie wiem jak ale muszą byc na moim blogasku pozdrowionka pa pa |
14.02.2005 :: 21:49 :: bed228.neoplus.adsl.tpnet.pl Paulinka:* Eno damianek postarałes sie:*:*bardzo ładny blogasik będe tu wpadac codziennie jak będą nowe nocie oczywiscie:*Dziękuje za pozdrowienka:*:*:*papapa Kofciam cie mój misiaczku:*:D:D:D!! |
14.02.2005 :: 13:25 :: talk.pl chyba masz nowego bloga tak ? bo cie tu nie widziała wcześniej ![]() ![]() ps zapraszam tez do mnie www.serduszko.talk.pl |
Talk.pl :: Wróć |