soni - komentarze

Elo ziomki słucham sobie radia Maxi które jest na mojej stronce na dole po lewej stronie. Siedzi umnie Grześ i pijemy sobie flaszeczki właśnie sie 2 kończy qrwa nie bedzie co pic. No a tak po za tym to Paulinka się odezwała- Pozdrawiam gorąco, Grześ też i jeszcze moje Słoneczko ukochane Kocham Cię i nigdy nie przestane. Słoneczko czyli Mariolka tak mocno mocno:* Po słuchajcie sobie radia Maxi super muza No więc ludzie KOcham was !!!!!!!!!!!!~;( wódka sie kończy. YYYhhh.... weście coś komentujcie bo lipa na pip i jeśli możecie wpisujcie sie do ksiązki adresowej. Dzięki z góry Pozdrawiam : Mariolke, Paulinke, Rudaska, Grzesia, Czarka, Sole & Gosie, Kudłatego. Elo Ziomki narka

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
17.02.2005 :: 14:41 :: bed228.neoplus.adsl.tpnet.pl

Paulina:)

co tak minke cieszysz ze sie odezwałam:D??dzięki za pozdrowionka no i pozdro dla ciebie i Grzesia:D:D!!ale jestes zakochany w Mariolce az mi smutno;(:(:(!!Ale to nic ja tez kofciam duzo osób a w sród nich mojego amorka......:D:D:D!!ok papapa :*:*:*:*odezwij sie na gg!!
17.02.2005 :: 09:34 :: dar169.neoplus.adsl.tpnet.pl

tercjuszek

Zapraszam do wzięcia udziału na www.tercjuszek.talk.pl. Masz duże szanse. Narazie potrzebne warunki spełnione Prosze poinformuj znajomych. Informacje o konkursie są w noci 3 pt. KONKURS ZAPRASZAM pozdro
Talk.pl :: Wróć