soni - komentarze

ELo ludki. Czarek co do twojego komenta to to ze potrafie Kochac a ktoś tego nie docenia nie świadczy o tym że mam zryta główke i jestesm mietki ale jeśli ty tak sadzisz to wspułczuje twojej przyszłej żonie a terażniejszej dziwczynie ( nie obraż sie ale zajmuj sie soba). Dobra starczy tego. No to Ludki kto chodzi do metro bo ostatnio nie mam zkim chodzic ??? Paulinko kiedy cie poznam jestes zajenfakenbista juz nie moge sie doczekac. A Mariolka mi napisala ze i tak ze mna nie bedzie ;( Ale wiecie co ........................... no Mariolka pewnei wie. Co tam jeszcze z nowości o właśnie słuchajcie radia maxi zajebista sprawa mowie wam gorąco polecam www.radio.maxi.pl No dobra Ludki kończe jeszcze się odezwe. Pozdrawiam Grzesia, Paulinke, Rudask, Mariolke, Czarka, Sole & Gosie, no i wszystkich innych pozdro dla was :* Trzymcie się. A właśnie ludki komentujcie :(

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
18.02.2005 :: 09:22 :: dbe42.neoplus.adsl.tpnet.pl

Tercju$

Dzięki za zgłoszenie do konkursu. oto obiecane komenty

Tercju$

Tercju$

Tercju$

Tercju$

18.02.2005 :: 08:07 :: bes34.neoplus.adsl.tpnet.pl

Paulina

niewiedziałam ze az tak mnie lubisz:):)!!ale sie ciesze z tego:P!nocia fajna ale nie wiem o co chodzi z tym jakims czarkiem ale dalej nie chce wnikac:D!!dzięki za pozdro:*no i dla ciebie tez pozdrowionka ode mnie:*:*:*papapa
17.02.2005 :: 22:54 :: 81.15.189.252

ruda

Hejka Soni dzieki za pozdro :*:*:* Nie wiem o co chodzi z Czarkiem w tej notce ale nie bede w to wnikać :] Mam nadzieje że wreszcie znajdziesz sobie panienke i bedziesz szczęśliwy buziaczki pa
Talk.pl :: Wróć