soni - komentarze |
Elo Ludki. No więc dzi¶ się dowiedziałem że Mariola ma chłopaka i wiecie co sram na to. Wkurwia mnie to wszystko ale nie pacz na to, dzi¶ znów jest u mnie Grze¶ i znowu pijemy ![]() ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
19.02.2005 :: 12:03 :: t227.krak.tke.pl Pimpek nie glupiej soni a nie patrz na to nie martw sie niedlugo idziemy do metro to przepijemy sprawe hehe:]pozdro dla rudaska, soniego, paulinki, czarka i wszystkich ziomali!!!Smerfy sa zajebiste:>!!! |
19.02.2005 :: 10:50 :: bev71.neoplus.adsl.tpnet.pl Paulina Troche byłam w szoku jak napisałes ze strasz na to ze ta jakas mariola ma chłopaka!!Sorki za to ze wczoraj byłam mało rozmuwna ale nie miałam chumorku a dlaczego to ci powiem jak będziesz na gadaczu:D:P!!Dziękuje za pozdrowienka:*:*!!Pozdro dla ciebie i grzesia:*:)!!papapa |
18.02.2005 :: 23:11 :: hw170.internetdsl.tpnet.pl nidia oj krecik rozpiles sie nie ladnie nie ladnie a co do tej mariolki to sie ne przejmoj znajdzesz sobie lepsza |
18.02.2005 :: 21:48 :: 81.15.189.252 RuDaSeK Hejka Soni :] nie smutaj sie bo nie wolno sie smutać :] ja tez wsumie jestem troche smutna bo Czarus do mnie dzisiaj nie dotarł a obiecał że wpadnie woli Kube niz mnie![]() ![]() ![]() |
Talk.pl :: Wróć |