soni - komentarze

Elo ludki co tam u was ??? Dziś dzień jak codzień. Tragedia Czarek ma wpaść dziś do mnie i będzie mnie uczył na angielski jutro zdaje całe pułrocze, ludki trzymajcie za mnie kciuki. Paulinko mam nadzieje że kiedys będzie taki dzień (wsprawie smsów) :* A właśnie jeszcze jedna ważna sprawa Monia jest chora ma grype. Monia jeśli bedziesz to czytać to Słoneczko szybciutko zdrowiej bo musze sie dowiedzieć co z tym dniem ciumki dla ciebie :*:*:* Pozdro dla Moni:* Paulinki:* Mariolki (Marioli nie dam ciumka bo puzniej moge miec nie przyjemnosci ze strony jej chłopaka) Rudaska:* Ali:* Agnieszki:* Grzesia Czarka Soli & Gosi I wszystkich o których zapomniałem :* Narazie ludki papapa

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
20.02.2005 :: 17:37 :: au178.internetdsl.tpnet.pl

...::Barb$e::..

Siemanko... ZaJeBiStY blog... ...gify,muza,noty....Tak 3-maj......Pozdrawiam PaPa...
moje gg 1093971...
20.02.2005 :: 15:49 :: bco130.neoplus.adsl.tpnet.pl

gadaka

Masz extra bloga!! Możesz zgłasić się do konkursu na naj bloga na stronce www.gadaka.talk.pl
są super nagrody!
20.02.2005 :: 15:40 :: w3cache1.intertele.pl

powodzenia w zdawce. a ty raczej zdasz, bo zawsze miales szczescie w szkole o ile sobie przypominam bede trzymac kciuki
20.02.2005 :: 15:26 :: 81.15.189.252

RuDaSeK

Hejka no to Ci powodzenia życze co do angielskiego ja tez musze sie nauczyć na zdawke ale zajebiście mi sie nie chce Jakoś w to wątpie że Tu i Czarek sie będziecie uczyć Pozdrowionka pa
Talk.pl :: Wróć