soni - komentarze |
Elo ludki dawno mnie tu nie było, no ale trudno i tak nikt pewnie nie sprawdzał czy cos dodałem, musze wam kazac dodawac komenty bo inaczej to nikt nawet nie luknie no ale tyle na ten temat. Ostatnio mójAniołek się zmienił i to chyba na dobre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Natura wyjebała go, teraz on wyjebie ją bez litosny każdy sen, w koszmar zmienia się porzucony nie kochany, teraz leczy wszystkie rany pokochany zmienił się, zmienił dzień w plączący sen miłość wcisnął w ciemny kąt, i pojebał wszystko to kiedyś umiał kochać szczerze, lecz znikneło to wspomnienie to uczucie tak namiętne, które widział w swej panience Soni |
|
Tak napisali inni: |
20.11.2005 :: 00:45 :: aai213.neoplus.adsl.tpnet.pl PPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWWLLLLLLLLLLLLLLLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIJKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK |
20.11.2005 :: 00:44 :: aai213.neoplus.adsl.tpnet.pl fajna masz buzke hehe !!! i cos mi sie wydaje ze w asie bylas !! w piatek |
10.03.2005 :: 12:19 :: bel12.neoplus.adsl.tpnet.pl agnieszka soni jak cie nie komentujemy ;( ja zawsze jak na necie siedze sprawdzam czu masz nowa notke a przez akis cza cie ni bylo a co do tego twojego aniolka to moze po prostu nie wie ze az tak bardzo ja kochasz ale nie martw sie jest jeszcze wiele fajniuchnych dziewuszek![]() |
10.03.2005 :: 08:41 :: bex210.neoplus.adsl.tpnet.pl .......... Fajny blog=))i ty nie mów ze my ci nie komentujemy bo tak nie ejst zawsze to robimy=)))!!Ale ostatnio cos nie piszesz notek i troszke pusto tu=((((!!Pisz więcej a nie zamartwiaj sie M.....!!Napewno kiedys ci sie z nią ułozy a jak nie to napewno z inną laską=)))))!!Tylko prosze nie dołuj sie juz nigdy więcej=)))!!A po za tym to wierszyk jest spox=))))!!ok koncze juz bo za bardzo sie rozpisałam:P:P!!papapa ciumaski:*:*:* |
09.03.2005 :: 23:05 :: p117.wist.com.pl Czarek SImeka wszystkim. Soni nie dołuj się że nikt Ci komentów nie daje_zaczna. A my odbijemy to sobie przy flaseczce jak bedzie okazja. Głowa do góry i pojeb wkońcu M.... , bo Ci przyjebie!!Pozdro dla wszystkich |
09.03.2005 :: 20:31 :: t230.krak.tke.pl Smerfetka ej ludzie czego nie komentujecie takiego fajniutkiego bloga...=) co wy robice macie sie poprawic =) papa caluski =* |
07.03.2005 :: 23:46 :: t230.krak.tke.pl Smerfetka czesc jestem pierwsza jupi=) ja wchodze na Twojego bloga codziennie i czekam na nowa notke... i oczywiscie komentuje =) ladny wierszyk =) ok bede konczyc papa caluski pozdrawiama Ty Misiek nie zlosc sie na mnie =* |
Talk.pl :: Wróć |